Skip to content

Over Stijn

“Ik help drukbezette professionals aan een strakker en energieker lichaam in 12 weken zonder uren in de fitness door te brengen”

Stijn De Waele

De missie

Kan je sport en een actieve levensstijl in een drukke professionele agenda? Voor velen onder ons lijkt het een onmogelijke opgave om nog veel tijd uit te trekken voor sport in combinatie met een carrière en een gezin.

Nochtans kan het. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie volstaan 120 minuten sport per week al om het risico op hartaandoeningen aanzienlijk terug te dringen. Dat is amper 2 procent van je “wakkere uren” per week! Het is mijn doelstelling om voor jou het ideale traject uit te tekenen zodat jij ook je sportieve
ambities kan waarmaken.

Of het nu gaat om sport een plaats te geven in je wekelijkse routine, om die overtollige kilo’s weg te werken of om meer kracht te kweken (of een combinatie van die drie). Dat doe ik zowel vanuit mijn opleiding als bachelor Lichamelijke Opvoeding als op basis van mijn ruime ervaring in dezelfde zoektocht naar de ideale balans tussen sport, carrière en gezin.

Wat mijn klanten zeggen

Testimonials

Ontmoet onze experten

Suffered alteration in some form, by injected humour
or good day randomised words.

about-team-01

Brandon Yeald

Founder & CEO
about-team-02

Kraty Valee

Chief Finance Officer
about-team-03

Roze Dale

Sales and Marketing
about-team-04

Hamani

Chief Marketing Officer